Tack till alla underbara kvinnor vid min sida :D

Jag har nu klarat mitt gesällprov! Det gick inte den 18 maj men jag väntade en vecka och sen gick det hur bra som helst!
Sådan otrolig lättnad får man leta efter! Känns verkligen underbart!
Jag är sjukt stolt över mig själv! Och ja...jag grät som ett litet barn fyra gånger den dagen!!! Även ett STORT grattis till stickan som tog sitt mästarbrev! (jag vill också tillägga att den 25 maj 2008 är en dag jag aldrig kommer glöma av många fler anledningar än att jag fick mitt gesällbrev, tack tjejer!)

Igår var jag och fick mina naglar gjorda av världens gulligaste Elin! Tack Tack! (jag har fortfarande dåligt samvete över den lilla summa pengar du fick av mig)
Dessutom passade den lilla ängelen på med att överösa mig med komplimanger över mina naglar, känns som jag växt ca en cm! (Vilket gör en del på en i min längd)så tack tack även för detta!

Testade min balfrilla idag, Jasna kom på ett fantastiskt sätt att göra den mycket roligare så jag inte behöver känna mig så tråkig som jag var rädd för! Tackar!!!


Snart bal nu!!!! Ska bli jätteroligt...tror jag...och blir det inte det kommer den i Lysekil att bli det!!!

Snart är jag klar med allt! Jag kan börja att bara fokusera på att jobba och att bli en bättre flickvän än jag nu är! Ska bli toppen!

Imorgon!

Jag har hela tiden tänkt att det spelar ingen roll hur det går! Jag får göra om det jag inte kan! Men nu har alla sagt att de tror på mig! (Snälla bli inte besvikna!) Jag kommer verkligen att göra mitt yttersta för att fixa brevet men jag kan inte lova något! Men ni har verkligen fått mig att tro på mig själv!

Nettan tack för ditt sms! (om du nu läser detta) Det var verkligen riktigt peppande!


Håll tummarna för mig gott folk!

SISTA!

Ja, nu har jag haft det sista av allt!
Sista religionen!
Sista frisörtekniken!
Sista idrotten!
Sista historian!
Sista Samhällen!
Sista redovisningen!
Sista inlämningen!
Sista lektionen!
Sista skoldagen!
Och imorgn börjar min sista apu-period och alla dessa sista kan betyda sista EVER!!! Känns ju HELT sjukt!
Efter 13år i skola! Ska man känna såhär? Känns tomt och konstigt och helt osant! Trodde på nåt vis aldrig att jag skulle komma till den här punkten i mitt liv! Kände lite samma när jag började gymnasiet och flyttade hemifrån, trodde liksom aldrig att jag skulle komma att bli så stor men då var det ändå en annan sak, jag skulle göra samma sak som jag gjort tidigare! Plugga! Nu är det helt nytt, jag ska jobba! På riktigt jag ska ha ett jobb, en anställning! SHIT!

Jag längtar till studenten! Kan bara tänka hur det känns! Alla vi kommer stå där och vara fina och glada och jag kommer gråta sååå mycket! Dessa tjejer som jag aldrig mer kommer sitta i samma klassrum som, som jag aldrig mer kommer arbeta ihop med! Shit, nu börjar jag snart gråta så jag kanske borde lägga ner skrivadet för nu, det räcker väl säkert att gråta på studenten! Verkar lite som att både våra lärare och vi elever resonerar så!

SHIT!

Testade min balklänning nyss!!! När jag skulle visa den för min mamma när hon var här såg den helt sned ut i nederkant men så drog vi massa i den och så såg det bra ut men nu tog jag på den igen och den såg ASSNED ut! Så jag hängde upp den och kollade, då är det asså så att på ena siden saknas ca 20cm söm som ska vara mellan kjolen och underkjolen som lixom gör släpet och volangen!
Den är helt jävla felsydd! Mamma får fixa detta annars kommer jag gå där och se helt sned ut på den helvetes 75 meter långa röda-matt-fan! Jag tycker faktiskt jag betalade lite väl mycket för att få en sned klänning!!!!!

En annan sak jag tydligt märkte idag är att jag MÅSTE köpa sån där tutttejp att ha under klänningen annars kommer mina stavar att synas som två små prickar på varje bröst och det går fan inte ann!!!

Fan tur att jag testade den i så pass god tid i alla fall!

Lysekil

Har varit i Lysekil och gjort en massa roliga saker. Jäkla mycket party, drack typ varje dag, men det känns som man borde passa på när man är där!
Däremot borde jag lära mig att faktiskt avboka om det kommer upp någonting jag hellre gör efteråt. Som i torsdags, satt på en middag och somnade i en fotölj med lite folk hemma hos Emma och Hasse när jag kunde varit på en jättekul fest hos Wall! Bara för att jag sagt det först!

Månste även tacka mina pärlor Jonas och Anders eftersom de tar hand om mig och är världens snällaste!


Har fyllt i så långt jag kunde på mina permanent och färg deklarationer till gesällen, känns som de kan hitta nåt att klaga på hur jag än skriver. 
Sedan skrev jag packlista till moment för moment, den blev jävla lång kan jag säga, ett helt A4 papper! Måste åka till mirage och handla lite produkter och mer färg!

Idag är det den sista religionen jag kommer läsa i antagligen hela mitt liv, MÄRKLIGT! Dessutom har jag blivigt ombedd att offra mina bullar som jag bakat åt detta så det får man la göra då. Hoppas ni gillar dem :P 


RSS 2.0